Takläggare Solna

RING OSS - 08-121 117 44

Plåtslagare

Vi lägger plåttak i Solna

Vi har alla certifikat som krävs för att arbeta som takläggare och plåtslagare, och vi har stor erfarenhet av att isolera tak med plåtdetaljer. Fråga oss om just ditt tak och de lösningar som ditt tak i Solna behöver. Då kan vi berätta om hur vi kan åtgärda det som taket bör ha.

certifikat från Incert      Certifikat från plåt och vent företagen       Certifikat från Bevego

Plåttak med garantier

Plåttak är bland de mest hållbara tak du kan tänka dig. Vi är plåtslagare och kan gjuta hela plåttak, för tak med stora ytor och som behöver omfattande säkerhetsdetaljer för ökad komfort på taket. De plåttak som vi lägger håller i mer än 50 år och du får omfattande garantier på plåttak från oss.

Plåttak är dessutom lätta att renovera och du kan måla om dem i det oändliga. Plåttak är också lätta att skotta snö på, vilket underlättar för många som har tak där det lätt bildar snödrivor och istappar som måste bort.

Säkrare tak i Solna

När du ska upp på taket själv, eller har hantverkare som ska renovera, måla om eller laga någon skada på taket, har du som bostadsägare det lagliga ansvaret för skyddet för den som arbetar på taket. Många bostadsägare tänker sällan på vilket ansvar de har. Det har vi och kan därför erbjuda många säkerhetsprodukter som gör ditt tak säkert. Även här kan du rådfråga oss om hur vi kan göra ditt tak mer säkert.

Ta gärna kontakt och få kostnadsfri offert!

S.O Tak & Bygg AB


Domnarvsgatan 31
163 53 Spånga

08-121 117 44

[javascript protected email address]

556788-0546


20 års garanti

Säkrare tak

Helhetsleverantör


logo-image

Om Oss

Vi erbjuder takläggning, takrenovering och säkrare tak för företags- och privatkunder.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

S.O Tak & Bygg AB

Org nr: 556788-0546
Domnarvsgatan 31
163 53 Spånga
Tel: 08-121 117 44

Hitta hit