RING OSS - 08-121 117 39

Takläggare Solna

RING OSS - 08-121 117 39

Takläggare

Vi lägger tak i Solna

Våra takläggare arbetar med de vanligaste förekommande material för nya yttertak och vi har erfarenhet av de olika material som du önskar dig. Noggrannhet och effektivitet är något som vi prioriterar. Vilket material önskar du till ditt yttertak? Vi har de bästa leverantörer vi kan tänka oss när det kommer till olika material till yttertak, såsom Plannja, Djursholms Trä och IcoPal.

plannja      Djursholms trä          icopal och gaf

1. Tegeltak

Tegel på tak blir de mest klassiska tak du kan tänka dig. Vi har historiskt sett använt mest tegelpannor till tak och tegeltak håller i mer än 50 år. Skulle någon tegelpanna skadas, är det mycket lätt att endast ersätta just den skadade tegelpannan. Med ett tegeltak får du ett både hållbart och vackert tak av oss. Tegeltaket kan du sedan med lätthet renovera och tvätta med regelbundenhet. Sedan fortsätter taket att skydda huset på ett effektivt sätt mot väder och vind.

2. Betongpannor

De nya slags betongpannor som numera finns på marknaden bildar fina tak. Betongpannorna håller minst lika länge som tegelpannor och betong är ett mycket bra material som lämpar sig mycket väl för våra nordiska tak. Många tänker att betong är tungt – men de nya betongpannor som vi använder – är lättare och mer hållbara. Prova, det lönar sig!

3. Plåttak

Plåt på tak har vi historiskt mest använt på uthus och skjul, men vi skulle vilja säga att plåt på tak är ett mycket underskattat material men som håller i över 50 år! Plåt är mycket lätt att måla om – hur många gånger som helst – och är lätta att skotta av när det kommer snö på taken. Vi gör även plåtdetaljer som isolerar taket väl och ökar skyddet för ditt tak.

4. Takpapp

Takpapp är ett mycket omtyckt material bland annat på hus som är byggt i funkis-stil. Det passar till tak på alla hus som är byggda under 1950- och 60-talet. Papptak är ett mycket kostnadseffektivt material, och har lägre kostnader än både tegel, betong och plåt.

5. Shingeltak

Detta material har det mest konkurrenskraftiga priset när det kommer till material tillyttertak. Shingel kommer i alla olika färger och mönster och bildar riktigt snygga tak – och med en fin prislapp.

Ta kontakt och berätta gärna vad du önskar dig av takarbete; takläggning, takrenovering, byte av tak, plåttak eller tegeltak eller papptak.

Av oss får du kostnadsfri offert.